CUVINTE

CU VIAȚĂ

Email

klara@cuvintecuviata.eu

ROMÂNIA, TE IUBESC!

1 Decembrie 1918, ziua când s-a născut statul modern România.

(sursa foto: internet)

1.12.1918.23.5.21.3

Ca orice alt copil care vine în lumea asta, la naștere și România a avut lângă ea ursitoare.

Nu mă refer aici la ursitoarele state sau persoane, care au contribuit efectiv la actul nașterii, nici la Decebal și Traian, pentru că se știe că un copil apare dintr-o mamă și un tată, ci la „complotul” numerologic”, la energiile, darurile, harurile și piedicile ce reies din cifrul său numerologic. La ce se dă și ce se cere, la cum e țara aceasta de 101 de ani încoace.

I s-a ursit să deschidă drumuri („Acum ori niciodată croiește-ți altă soartă„), să meargă pe drumul ei fără a ține cont de ceilalți, pentru că 1 nici nu știe că mai există și alții. Este vorba de unicitate, de a atrage toate privirile, de a cere toată atenția celor din jur. Așa a apărut și butada ”Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul!” Perfect adevărat!

 Cifra sa de vibrație sa socială 3 (decembrie,1+2=3),îl întărește pe 1 și arată cum e să fie în centrul atenției, să se conecteze cu toată lumea. Este vorba de dorință de viață socială (vezi toate cluburile și restaurantele) și curiozitatea față de tot ce este nou și străin ei. (UE iși propune să adopte o lege peste Ț ani, a doua zi România o scoate din sertar și o trece prin Parlament)

 Apare în fața tuturor ca o țărancuță frumoasă și veselă, plină de bogății – nu degeaba o poftesc toți. A fost grânarul Europei și încă mai poate fi!

Nu e o țărăncuță oarecare, ci una care le știe ea pe toate (în fond toți românii ne pricepem la toate!), care privește lumea de sus, din vârful Carpaților. Mai pe scurt, este Ea și restul lumii. Noi ne tragem din daci, suntem unici și nimeni nu-i ca noi!

ROMÂNIA, născută la 1 decembrie 1918, are destinul 5, adică să învețe să caute libertatea, să comunice și să provoace schimbarea. E un destin al spiritului fără astâmpăr, al instabilității, de aceea a și schimbat mereu aliații. Drumul către toate astea este prin 2+3, respectiv prietenia (”…râul, ramul, mi-e prieten numai mie…”), parteneriatul, dar și conflictul și fricile, precum și creativitatea, superficialitatea, bucuria de a trăi. Este înger și demon. Nu știi niciodată pe ce drum o ia.

La 23 august 1944, destinul 5 prin calea 23 a devenit însăși felul ei de a fi. Și-a schimbat și numele în REPUBLICA SOCIALISTĂ ROMÂNIA, care are, de asemenea, vibrația 5. În 1944, se afla într-un an de vibrație 8 – lupta pentru putere și ieșirea din turmă. Oricum s-ar fi transformat pentru că urma 9, cel care închide trecutul și plătește polițele. Toate realizările materiale au venit din noul destin 4, cel care acumulează, stabilizează și întărește. Ne place sau nu, a fost exact ceea ce trebuia, ca să rămânem uniți, să păstrăm granițele și identitatea națională.  Și cu asta se explică și toate lozincile din perioada aceea. Calea 31 explică și cultul personalității din acea perioadă. Toți uniți în jurul unuia, mult stimatul și iubitul conducător.

45 de ani mai târziu, fix 5 cicluri de 9 ani, pe 23 decembrie 1989, Nicolae Ceauşescu (Destin 10=1) a fost arestat la Tîrgoviște (vibrația 9) și adus la București (vibrația 1). România (numele acesta are vibrația 8) născută în 1918 era atunci într-un an de vibrație 9 și trebuia să se lepede de ceva (de experiența comunismului, care oricum ajunsese la maxim) și revenea pe destinul său 5, în timp ce România născută în 1944 era deja într-un an de vibrație 1, care cerea un nou tip de gândire și acțiune.

Astăzi, de ziua ei, la 1 Decembrie 2019 are în față un an de vibrație 3 – Optimistul.Superficialul. Comunicatorul. Se vede euforia ce ne-a cuprins că am scăpat de PSD, fără a avea nici cea mai mica dovadă  că PNL ne va aduce lapte și miere. Sau măcar 2 grame de zăhărel. Idei împrăștiate în toate direcțiile, care mai de care mai năstrușnică. Oare cine va da formă într-un care ne întreabă obsesiv: ”Tu, ce faci?”. Cine și cum va exploata milioanele de șanse ce apar într-un an de vibrație 3?

Un astfel de an este și unul al distracțiilor, veseliei și petrecerilor, așa că, astăzi s-o sărbătorim pe România, cea născută la 1 decembrie 1918!

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

4 thoughts on “ROMÂNIA, TE IUBESC!”

  • Mulțumesc mult! Frumos! Magic! Minunat!

  • La multi ani!

  • Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.